تهدیدهای علیه نظام سلامت
- شناسه خبر: 8910
- تاریخ و زمان ارسال: 2 اسفند 1400 ساعت 01:38
- بازدید : 209
- نویسنده: Dr. Sadri
محمدرضا اسدی، نایب رئیس سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ در گفتگو با جامعه ۲۴، اظهار کرد: موضوع سفر به خارج برای پیگیری امور درمانی، مسئله بی اعتمادی به نظام درمانی کشور نیست، چرا که بیاعتمادترین افراد در کشور به پزشکی داخل کشور اعتماد کامل دارند؛ این یک موضوع ثابت شده است.
وی افزود: افرادی هم که خارج از کشور را برای مداوا انتخاب میکنند، بیشتر از منظر تجمل گرایی به این سفرها میروند. امروزه با اختلاف طبقاتی که وجود دارد برخی از افراد این کار را انجام میدهند. این خروج اگرچه به صورت طبیعی ممکن است این را القا کند که برخی از درمانها در کشور وجود دارد، اما چنین چیزی نیست و امروزه ۱۰۰ درصد دانش، امکانات و تبحر را در کشور داریم که بیماری به خارج از کشور نیاز پیدا نکند.
به گفته اسدی ایران امروز جزو کشورهای مطرح در حوزه پزشکی است و برای رسیدن به این هدف سالها برنامهریزی شده و کارهای مختلفی در آن انجام شده است.
دوباره سفر به خارج رونق میگیرد
وی در ادامه به نگرانی دیگری اشاره کرد که ممکن است که وضعیت کنونی را بر هم بریزد و دوباره سفرهای درمانی را رواج دهد. به گفته اسدی، افزایش بی رویه ظرفیتهای پزشکی در دانشگاهها، نشان از این دارد که با عدم فراهم آوردن زیرساختهای لازم آموزشی، کیفیت پزشکی و درمانی کشور پایین آمده و دوباره مردم برای درمان به خارج نیاز پیدا کنند.
اسدی بیان کرد: با افول پزشکی کشور در ده سال آینده ممکن است که حتی برای بسیاری از بیماریهای ساده، مردم دوباره به خارج از کشور نیاز پیدا کنند. بخش دیگری از نگرانیهای دیگر ما نیز این است که کشورهای منطقه امکاناتی را برای جذب متخصصین متبحر در کشور فراهم کرده و در حال جذب این افراد هستند که این موضوع نیز ممکن است به خروج مردم برای امور درمانی منجر شود.
وی با تأکید بر لزوم توزیع مناسب پزشکان و متخصصان و تأمین مالی و فراهم کردن امکانات برای آنها اظهار کرد: این موضوع موجب ماندگاری پزشکان و ارائه خدمات مناسب به مردم خواهد شد.
نایب رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ اظهار کرد: نگرانی دیگری که داریم این است که برخی از کشورهای منطقه متخصصین مجرد زن را جذب میکنند که این هم نگرانی دیگری برای آینده نظام سلامت کشور است.