ضرورت آموزشهای روانشناختی برای مقابله با موج دوم کرونا
- شناسه خبر: 7565
- تاریخ و زمان ارسال: 9 خرداد 1399 ساعت 08:22
- بازدید : 122
- نویسنده: mfathi
این استاد دانشگاه تصریح کرد: همچنین شماری از کارگران روزمزد که به سبب شیوع این بیماری با بیکاری دست و پنجه نرم میکنند، باید مورد حمایتهای اقتصادی قرار بگیرند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی به نقل از ایرنا یک روانشناس اجتماعی معتقد است که مقابله با موج دوم ویروس کرونا در کشور مستلزم آموزشهای روانشناختی بمنظور کاهش آسیبهای روانی است.
دکتر مجید صفارینیا روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص آمادگی جامعه به منظور مقابله با موج دوم شیوع ویروس کرونا افزود: برای مواجهه و کنترل موج دوم این بیماری مولفههای متعددی همچون تابآوری اجتماعی، مباحث اقتصادی، اجتماعی و روانشناختی باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: به عبارت دیگر جامعه به عنوان یک سیستم باید آمادگی ساختاری نظیر طراحی محیطی را تدارک دیده باشد.
صفارینیا ادامه داد: به عنوان مثال تاکید بر فاصلهگذاری اجتماعی (فیزیکی) به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با شیوع این ویروس مستلزم تجهیز حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس و مترو باشد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: همچنین شماری از کارگران روزمزد که به سبب شیوع این بیماری با بیکاری دست و پنجه نرم میکنند، باید مورد حمایتهای اقتصادی قرار بگیرند.
وی افزود: از منظر روانشناختی نیز پروتکلهای روانی باید آموزش داده شود؛ حضور اثربخش روانشناسان و مشاوران در فضای مجازی احساس شود و دسترسی به مشاورهها با اندک هزینهکرد فراهم آید.
صفارینیا تاکید کرد: برخی آموزشهای ضروری نیز از طریق رسانههای اجتماعی (به همت مشاوران و روانشناسان) در اختیار شهروندان قرار گیرد و کارگاههای آموزشی روانشناختی و مشاورههای آنلاین نیز برگزار شود.
به گفته این مشاور، اوقات فراغت شهروندان نیز در این ایام متفاوت میشود و این مساله نیز مستلزم برنامهریزیهای جامع است.
براساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر از هموطنان در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و از این تعداد ۶ هزار و ۹۸۸ نفر نیز نیز جان خود را از دست دادهاند.